Krea dag i efterårsferien

Vi havde en rigtig kreativ dag i efterårsferien, hvor vi fik øvet os i at koncentrere os og i at sidde stille.🙈 Først var vi på Davids Samling og lavede masker. Det var arrangeret af søde Laila fra Lille Eid og det kan varmt anbefales at tjekke hendes arrangementer ud på Facebook. Vi nåede også med på en lille rundvisning på museet.

Bagefter tog vi til et andet krea arrangement i West market på Vesterbro, hvor vi syede tøjbamser. Man skulle vælge et afklippet hovede og en krop, fylde dem med vat og til sidst sy den sammen igen. Det kom der nogle virkelig skøre og sjove tøjbamser ud af.

Shakur specielt har rigtig meget krudt i røven og der skal helst ske noget hele tiden, derfor gruer jeg altid for de dage, hvor vi har planlagt stille aktiviteter. Men selvom jeg får total sved på panden og  mega stres af at prøve at få dem til at forholde sig nogenlunde i ro, så er det i hvert fald også rigtig hyggeligt. 🤗❤️

Skriv et svar