Biograftur med bloggere

Jeg var inviteret ind og se den sødeste og sjoveste feel good pigefilm i mandags til et bloggerevent. Det var filmen “Kærligheden flytter ind” med Reese Witherspoon, der blev vist. Den var faktisk hylende morsom og hele salen af hovedsagligt kvinder, skraldgrinede. Historien handler om en nyligt fraskilt kvinde med to børn som skal til at få sit liv på rette køl igen efter den største nedtur i hendes liv. Hun skal flytte, finde nyt job og bare finde dig til rette i det nye liv som single mor. Og så flytter kærligheden sørme ind, i form af en ung fyr på 28 og hans hjemløse venner. Der er utrolig mange ting og konflikter man kan nikke genkendende til og relatere til, hvis man selv er fraskilt single mor, så bare det er hylende morsomt. Det er godt nok ikke en oscar vindende film, men nogen gange har man bare brug for at læne sig tilbage, blive underholdt og få et godt grin.

Skriv et svar