Teater og folkekøkken på Hans tavsens legeplads

De sidste par torsdage har der været folkekøkken og forskellige arrangementer på Hans tavsens plads legeplads. Det er i forvejen en af vores yndlings legepladser. Den er bemandet med sødt personale og man kan også være indenfor i den hyggelige legestue, hvis det er dårligt vejr. Der er masser af sjove legemuligheder og endda kaniner som man kan kæle med.  Den ene dag da vi var der, kunne man lave insekter ud af genbrugsmaterialer. Vi kiggede mest på, men det var virkelig nogle flotte dyr børn og voksne fik lavet. Den anden dag, var der teaterstykke om Sherlock Holmes. Det var hylende morsomt og vildt upædagogisk, som er så dejligt befriende. Børnene syntes også det var vildt spændende, de sad mussestille og med åben mund og polypper. Folkenkøkken menuen bestod af mellemøstlig risret med kylling, salat og brød. Rigtig lækkert og til billige penge. Elsker den slags arrangementet og så dejligt, at så mange forældre støtter op om det, ved at deltage, på den måde kommer der jo mere af den slags.🤗

Posted in Mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *